donderdag 12 september 2013

deze week is ons thema : JARIG ZIJN

we versieren onze klas met slingers en ballonnen en zingen er graag Jules liedje bij !! we vierden al jarige kleuters in de klas kijk maar naar de foto's bij Juf Jo is Saartje jarig op 10 september en Clement bij Juf Ria is jarig op dezelfde dag en op 14 september is het de beurt aan Margot(jufRia)en Aaron(jufRia)op 18 september.VAN HARTE GEFELICITEERD ! We vieren ook Jules verjaardag en daarom was er woensdagmorgen een heuse "bakactiviteit" samen met alle eerste klassers en Juf Karen in de klas bij Juf Ria na enige "verbouwingswerken" We bespreken samen alle benodigdheden en ingrediƫnten om daarna aan het werk te gaan... Wie wil helpen die mag wie, wie wil spelen krijgt de keuze...eens spelen in een andere klas dat moeten we geen twee keer voorstellen !
En ook het proeven met"likkepot" was zeker van de partij...sommige kleuters gingen van de ene likkepot naar de andere...Jules is jarig op donderdag, hij wordt 3 jaar !! Geniet maar mee
er zijn ook heuse bakkers bij jullie ouders dat merkten we al vlug aan enkele "roergraage" kleuters!!! zo dit was het voor deze week :we stempelen allemaal onze kroon we kleven een meisje of jongen voor onze verjaardagskalender en volgende week maken we onze verjaardagskaart waarop de taart staat met kaarsen dus leren we tellen en we schilderen de verjaardagstaart voor elk verjaardagsfeest !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten